Perusta sinäkin oma Blogaaja.fi blogi ilmaiseksi >>
Lainaa.com

Barcelona annoncerer en etårig aftale om at spille på det olympiske stadion

Barcelona har annonceret en aftale med byrådet om, at klubben skal spille på Lluis Companys Olympiske Stadion, mens renoveringen af ​​Camp Nou finder sted. Spillere i Barcelona trøje vil dukke op på stadion til det tidspunkt. I december godkendte Barcelonas medlemmer, at klubben optog et lån på op til 1,5 milliarder euro til finansiering af renoveringsprojekter, med 900 millioner euro tildelt til renoveringen af ​​Camp Nou. I henhold til aftalen mellem den spanske LaLiga-klub og Barcelonas byråd, formidlet af stadionadministrationsfirmaet Barcelona de Serveis Municipals (B:SM), vil Barcelona flytte til Estadi Olímpic for sæsonen 2023-24. Fans i fodboldtrøjer vil tage affære for at støtte klubben.

Arbejdet skal starte til sommer, men Barcelona vil være i stand til at spille hjemme i 2022-23, før han flytter. ”Barcelona vil placere Lluis Companys Olympiske Stadium i sæsonen 2023-24, mens arbejdet bliver udført på Espai Barça,” forklarede Laporta. Som tidligere bekræftet, vil det indledende arbejde fokusere på stadionets første og anden niveau, såvel som teknologiske aspekter, det omkringliggende område og eksteriør. Det renoverede stadion vil give fans i Barcelona trøje en bedre seeroplevelse. På trods af, at værkerne vil starte samme år i den første og anden terrasse, vil ikke påvirke, at holdet konkurrerer hans fester i templet culé, men indtil året deltager.

Denne aftale vil fremskynde planlagte forbedringer på spillestedet, især dem, der er relateret til mobilitet og offentlig transport, og adgangstrapperne. Barcelonas bestyrelse fik også tilladelse i sidste uge til at sælge dele af både sin licens- og merchandising-forretning og sine La Liga-tv-indtægter, som klubben mener kunne rejse 700 millioner euro. Deres renoveringsarbejde på Camp Nou forventes at tage omkring fire år og vil øge kapaciteten fra 99.000 til 110.000. Til den tid vil flere tilhængere kunne se kampe i deres fodboldtrøjer. Til næste sæson skal de flytte til Montjuic, og et stadion med 55.000 pladser i stedet for de 98.000 hjem, de har.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *